Ta vara på dina originalfönster på Lidingö

Fönsterrenovering på Lidingö är ett vanligt sätt att förbättra standarden på bostäder likväl som för de lokala butikerna. För att få ut maximalt av din fönsterrenovering kan du ta in offerter från oss för att se om våra tjänster möter dina behov. Säljpersonalen likväl som hantverkarna är sakkunniga och säkerställer att du väljer rätt fönster för dina behov. Även fönstermålning kan vara en intressant åtgärd för att uppgradera en kåk som fått några år på nacken. Läs vidare för att lära dig mer om vad som är bra att tänka på när du renoverar dina fönster, och vilka fördelar det medför.

Kontakta oss

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 2 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Att renovera fönstren sparar resurser
  Vi lämnar garanti på alla våra arbeten
  Genom att renovera fönstren bevarar du fastighetens själ
  Fönsterrenovering sänker uppvärmningskostnaderna

  Varför genomföra en fönsterrenovering på Lidingö?

  Att genomföra en fönsterrenovering på Lidingö är inte det första som kommer till gemene mans tankar. När vi funderar på förbättringar av fastigheten tänker många att ett nytt kök, eller ett fräschare badrum vore trevligt. Men att byta fönster kan vara en riktigt bra finansiell investering, likväl som en åtgärd som ökar trivseln i bostaden. Och om du äger kommersiella fastigheter kan en fönsterrenovering leda till ökade hyresintäkter.

  Fördelar med en fönsterrenovering på Lidingö

  Att byta fönster är en investering i fastigheten, som med stor sannolikhet kan bidra till att öka dess värde. Men här följer ytterligare några anledningar som kan motivera åtgärden.

  • Minskade utgifter
  • Bullerdämpning
  • Ökad trivsel

  Minskade utgifter

  Det är kanske det första du tänker på om någon nämner att du kan byta ut dina fönster. Men fönsterbytet i sig kan även medföra lägre kostnader i form av minskat läckage av värme. Således kan du få tillbaka delar av din investering genom att spendera pengar på uppvärmning av din bostad. Det samma gäller givetvis för butiksinnehavare.

  Bullerdämpning

  Genom att genomföra en fönsterrenovering på Lidingö kan du minska buller från utsidan. Men det är inte bara buller som minskar, utan även andra typer av oljud stängs ute. Det låter dig njuta av lugnet i din lägenhet på ett bättre sätt. För dig som hyr ut lokaler till näringsidkare, som exempelvis skönhetssalonger, finns möjlighet att öka kundnyttan. Detta då kunderna tillåts en mer avkopplande miljö.

  Ökad Trivsel

  Eftersom fönster precis som andra delar av en fastighet utsätts för naturligt slitage, kan du öka trivseln genom att renovera fönstren. Ett repigt fönster som ersätts av ett nytt kan ge bättre ljusinsläpp och ger nytt liv till innandömet. Även utsikten blir bättre för dig som befinner dig innanför rutan. Tänk att vakna upp och se vad som händer på utsidan, utan att irriteras av rispor och skavanker!

  Även fönstermålning bidrar till ökad trivsel. Lite ny färg runt dina fönster kan vara ett ansiktslyft som gör bostaden, eller butikslokalen, än mer inbjudande.

  Ge nytt liv till dina fönster

  Ibland vill du som fastighetsägare snygga till dina fönster, eller skydda mot vattenskador. Detta kan göras utan att hela fönstret byts ut. En alternativ metod av fönsterrenovering är fönstermålning. Fönstermålning lämpar sig väl för dig som önskar hålla huset ungt. Att måla om kring dina fönster är ett bra första steg i att hålla fastigheten i gott skick. Således kan en fönstermålning vara en investering som motverkar framtida större utgifter.